Înscrierile la această
campanie s-au încheiat!

Arată că știi
să faci rai din ce ai!

Felicitări! Faci parte din selecția noastră de barmani speciali. Știm că, dintre toți, tu te poți adapta, indiferent de condiții. Mizăm pe creativitatea ta să te distrezi în această perioadă și să îi inspiri pe ceilalți. Accepți provocarea noastră?

1

Stai acasă
#mixinside

Vei primi, prin curier, un pachet cu Stalinskaya Silver & Blue, Wembley Dry Gin London, Rose Mary Prosecco. Stai liniștit, va fi livrat în condiții de maximă siguranță!

2

Mizează
și filmează

2

Filmează-te creând un cocktail care să ne ia ochii, folosind ce îți trimitem și ce mai ai tu prin casă. Orice ai mixa, nu uita să adaugi un strop de originalitate.

HINT: FII ATENT LA SINERGIA INGREDIENTELOR, LA IGIENĂ ȘI TEHNICA DE LUCRU ȘI LASĂ-ȚI CREATIVITATEA SĂ CURGĂ ÎN PAHAR!

3

Înscrie filmul
pe mixinside.ro

Video-urile încărcate de către barmani trebuie să aibă maximum 3 minute (nu mai mult de 300 MB), în format .MOV sau .MP4.

Fiecare barman poate înscrie un număr maximum de 3 video-uri, câte unul pentru fiecare categorie, cu o singură participare pe parcursul întregii campanii. Încearcă să respecți încadrarea sugerată de noi.

4

Postează
pe Facebook

4

Îți trimitem filmul înapoi editat, să fii super lăudat. Vei primi link-ul unde se va găzdui LIVE-ul de la finalul săptămânii.

Postează-l pe Facebook, cu descrierea indicată de noi, și lansează provocarea prin tag următorului barman!

5

Acum că
te-ai distrat,
află dacă ești
si mai bogat!

Te așteptăm la evenimentul în care vom anunța câștigătorii săptămânii. Poți câștiga un premiu de 100€ la fiecare categorie de băutură Stalinskaya Silver & Blue, Wembley Dry Gin London, Rose Mary Prosecco.

Datele extragerilor sunt 1.05, 8.05, 15.05 și 22.05. Înscrierea pentru fiecare dintre extrageri se face până în ora 12:00 AM a zilei care precede LIVE-ul (30.04, 7.05, 14.05 și 21.05).

Publicul are șansa de a-și vota preferații LIVE, în timpul evenimentului online. La sfârșit, 3 dintre voi se vor bucura de respectul fanilor și, în plus, de premiul nostru!

Înscrie-te în campanie

Completează cu adresa la care te afli pe perioada de izolare